onsdag 12 januari 2011

Stickat vest


Dags att blogga om den här vesten, dock utan livefoto. Har i ungefär en och en halv månad försökt få plagget på tjejen. En kort liten timme för några veckor sedan, men då hade jag ingen kamera. Inget kraftigt verbalt motstånd, enbart en totalt ignorering av mina försök på att använda plagget! Väldigt intressant vad det är som går hem och inte!

Storlek 2 år och snart for liten : ) Stickat i Rowans lenpur linen, lin och viskos. Känns som bomull, men mer glans. Mönstret är från Sandnes häfte Mix till barn 0910. Massor av fina modeller tycker jag! Kan i Sverige köpas hos Britt. Tycker det mönstrade oket blev jättefin och kanske jag provar igen med en större storlek senare : ) Skulle bli fin i ull också!

5 kommentarer:

Barbro sa...

Hei. Så fin vest! Håper eieren plutselig finner på at hun liker den og vil gå med den likevel.
Hvilke størrelser var det mønster til denne, dvs. hva var den minste størrelsen?

Lowella sa...

Meeen, va synd på en sådan jättefin väst, men hon kanske ändrar sig och vill ha den till slut. Ungar är roliga ( o egensinniga) ibland ;) Så fint ok, du är så flink med stickorna!

MinaMirakel sa...

Vilken underbar modell, verkar vara ett avancerat mönster!/Åsa

mulliga m sa...

Vilken vacker väst! Synd att bäraren inte tycker det ;)men hon kanske ändrar sig.

Barbro sa...

Takk for raskt svar :) Kan godt tenke meg at denne er fin i Alpakka garnet også, det er blandt mine favoritt garn, så mykt og godt (og jeg har fabrikk utsalget til Sandnes garn ikke alt for langt unna) så jeg må nok prøve meg på en slik. Kanskje i størrelse 1 år og håpe hun ikke er blitt så bestemt selv på hva hun skal ha, og ikke ha på seg enda :)