onsdag 12 oktober 2011

Fler blöjor

Två till av samma typ. Dom här fick enbart två lag microfiber och två lag bambuhampafleece. Kanske lite tunna, men då är dom jo smidiga också!

7 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Härliga färger som vanligt/Åsa

emmys stickning sa...

Jättefina!! Har inte fått ihop några blöjor trots inspiration från dig. Men bebis tänker nog inte komma ut så det behövs ju inga blöjor här...

Jenny sa...

Så fina! Visst är det härligt med sprillans nya tygisar!

Anonym sa...

Hej,
Säljer du ullbyxor? Letar efter några som hålller... de som jag har läcker...
Hälsningar Jenny

mulliga m sa...

Underbart söta!

Jenny sa...

Tack för din kommentar och din trevliga info om ullbrallor. Det var inte jag som ställde frågan utan en namne, du får nog svara här också :-)

Syserine sa...

Hej Jenny! Till din fråga om yllebyxor, sorry sent svar, har varit i Norge. Jag tycker det blir fuktigt med enbart ett lag stickat ull, nu använder jag ett extra inlägg i grenen i ull till natten, det hjälpte! Minimundus stickar byxor på beställning, jag gillar deres garner, dom tovar i hop sig så det blir tät, men ett extra inlägg kan nog vara lurt till större barn. Annars har jag testad imse vimses yllebyxe, den är sytt i kläde, ett tunt vävt och sedan valkat ylletyg, tät och smidig, men dyr. Ekotextil säljer två typer yllebyxor, en i filtat ull och en dubbeltstickat. Den dubbeltstickade säljes mycke ti Norge, men jag har inte testat den. Lycka till!