torsdag 17 december 2020

En stabel i pandemitid



Aldri har jeg rukket å strikke så mye i november og desember som dette året. Aldri har jeg gjort så lite annet enn å jobbe og være hjemme og strikke. Ingen desember arrangement. Rart og litt deilig også. Hele familien titter på julekalenderen hver kveld. Alt er jo gjort. Det er ikke noe som skal forberedes til i morgen. 

Så 300 g luer i en stabel. Alle ribbestrikkede etter oppskriften Cheeky hat fra Matilda Kruse. De to nederste er i Mjuk merino fra Pickles strikket på pinne 3. Deilig kvalitet! Tykk og robust tross merino garn. Den blå og grønne er strikket i Cheeky merino joy. Ikke min smak. Har vært igjennom noen form av superwash prosess om enn en miljøvennlig variant, men er som ett typisk merinoullgarn. Glatt og litt tungt. Og kommer nok vokse til tross for pinne 2.75. 

Den siste er i Pernilla fra Filcolana. En veldig positiv erfaring. Veldig mykt, men ikke glatt. Denne ble på pinne 3 og ble litt luftigere i strikken. Kanten grå og luen lilla. Har en prøvelapp liggende med silk mohair fra Isager og den ble helt fantastisk!  

Alle har fått tubular cast on. Så fint, gøy og lett! 

Inga kommentarer: