fredag 8 mars 2013

Brillebukser

5 bleiebukser av brillemodellen er strikket. Dette er raske prosjekter!

Den grønne og lilla er til lillesøster. Synes de hjemmesydde formsydde fungerer best hjemme og vi trengte en til. Nytt garn for meg. ECO ull fra M&K, løst tvunnet og veldig velegnet til formålet. Tovet seg raskt litt sammen så den ble tett. Tidligere har jeg ikke vært så begeistret for modellen, men til et litt større og gående barn har den fungert utmerket.

De fire andre er i nyfødtstørrelse, strikket til en folkehøyskole i nærheten som pakker babypakker som sendes til nybakte fattige mødre rundt i verden via Røde Kors. Pakkene inneholder litt klær, to bleier og en bukse, såpe og kluter. De har hatt problemer med å få tak i nok bleiebukser og var ute i lokalavisen og ville ha hjelp. Takknemlig lite bidrag!

Den melerte er i dobbel ECO babyull fra M&K. De andre i 3 trådig Kampes. Sistnevnte har ligget en stund i garnlagret. Føltes litt stivt å strikke av og det har derfor ikke blitt noe før nå. Men når buksene var vasket var de myke og deilige og med den fantastiske lukten av ubehandlet ull. (Så la jeg dem i ullkur fra Solius og da luktet de lavendel..)

Det finns mer garn som egner seg så vi får se om det blir fler.



1 kommentar:

Gelememos sa...

Jättefina ullbrallor!