onsdag 24 februari 2010

Fågeltröja

Det går långsamt med min sömnad för tiden. Men så är det i perioder. Jag blev lite trött på projekter till mig själv, så nu ska jag sy lite vår och sommarkläder till tjejen.

Mycket fint i senaste nummer av Ottobre (1/10). Har sytt en tröja som går till storlek 92. Stort som vanligt, den blev jo nästan som en klänning.. Men inte så bred, mer stor åt alla håll. Gillar modellen. Breda ärmmuddar och mycket pös i armarna Lite rynk framme. Har sytt kantband med elastisk raksöm och det verkar bra.

Mudd och jersey från Stoff och Stil.

Fint med lite plagg till nästa höst : )

8 kommentarer:

Krimskrams sa...

Hej! Tack för kommentaren om vårjackan i min blogg :-)

Jag använde faktiskt form 1 till jackan, fast jag sydde i en storlek större än vad min pojke använder samt hade 2 cm sömsmån. Annars skulle jag rekommendera form 2 för form 3 tycker jag blir helknasig!

Gekko sa...

Fin og stor jente! Tenk at de har blitt så store, ser det nesten mer når jeg ser andres barn! Genseren ser kjempefin ut! Så bra at det funker med rettsöm i kantebånd!

Emilia sa...

Söt - mysigt fågeltyg!

MinaMirakel sa...

Underbar tröja!/Åsa

Singh sa...

Vilken sötnos! Jättehärlig tröja. Bra med mudden, så går det att ha redan nu med mkt pös och även till hösten.

Karinottilia sa...

Jättefin tröja! Jag tycker också att modellen ser fin ut. ska erkänna att jag gillar när det är lite pösigare... 80-talet is (soon) back! ;)

Nina/littleperky sa...

Hej, tittar in här! Mycket fint du tillverkat!
/Nina

herksmester sa...

Naimen, E er jo virkelig i ferd med å bli en liten dame, og ikke lik sin mor nei, guriland! Nydelig trøye på en nydelig jente!