söndag 7 september 2014

Gult!


Lillesøsters favorittfarge er gult. Og nå synes jeg også at gult er fint! Så tross planene om bare å strikke fra lageret, ble det inkjøpt gult og grått Cascade 220 fra Garnkorgen. Mønsteret er Wonder Years fra The Brown Stitch, en større variant av Little coffee bean. Enkel strikk ovenfra og ned på pinner 3 og 3.5. Strikkefastheten er 18/10 cm og da går det jo faktisk unna. Striper er gøy, man vil bare strikke en til! 

Størrelse 4 år, akkurat passe mye å vokse i for lillesøster som nå er 3.5 og har størrelse 98. Ikke veldig store i størrelsen skulle jeg si. 

Dessverre så jeg for sent at målet på høyden på skulderdelen ikke stemte, mitt er for kort og jeg burde lagt til noen runder uten økning før jeg delte til ermene. Men da var jeg ferdig med hele bolen.. Bra å vite til neste gang hvertfall, selv om strikkefastheten stemmer på bredden trenger den jo ikke gjøre det på høyden. Fler blir det nok, et takknemlig prosjekt synes jeg. 

Knappene er i plast fra min lokale butikk. Lillesøster har valgt dem selv blant flere mulige. 


6 kommentarer:

SiriR sa...

Fantastisk søt, både datteren og den stripete jakken:)

Mimmi sa...

Tack för kommentaren på min blogg. Det fick mig att inse att det var länge sedan jag besökte dig. ;-) Det skall bli ändring på det.

Din Ravello låter väldigt fin. Östergötlands ullspinneri har härligt garn och de melerade är fantastiska.

Mimmi sa...

Beträffande dina frågor om Ravellon så tycker jag inte halsringningen är stor, men visst går den lite långt ut på axeln. Ringningen går några centimeter utanför bh-bandens naturliga placering. Som jag skrev så skall jag sy mig ett linne som jag skall ha inunder.

duBedåre sa...

Sååå søt! Både lillemor og jakka. Likte den friske gulfargen, også knappene, da! Jenta har sansen!

Maria sa...

Knallfin jakke! (og jente:))

maria at inredningsvis sa...

ÅHHH vad gulligt barn :) jag älskar allt hemtrevligt så glad jag hittade din blogg

Ny post ute..IKEA badrum värda att minnas :)

ha en kanonhelg


LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)